Vaření.czReceptyMedailonky z býčích žlázek

Medailonky z býčích žlázek

Pochoutka, která vyšla z módy, ale když se to udělá podle receptu babičky, však zkuste sami.


5.01x
25 min

Postup přípravy

Býčí žlázky omyjeme a pečlivě očistíme od blány. Vložíme do hrnce s mlékem a necháme alespoň 16 hodin v ledničce. Na druhý den vyjmeme býčí žlázky z mléka a nakrájíme na kolečka, osolíme, opepříme, přidáme třený nebo sušený česnek a osmahneme na olivovém oleji. Medailonky z býčích žlánek ihned podáváme s brambory nebo zeleninovým salátem. Obdobně lze připravit i jako řizek v trojobalu.
user-icon

autor Terka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Medailonky z býčích žlázek

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena