Černobílá roláda

Recept na jedno z dalších druhů nepečeného cukroví. Je velice snadné na přípravu a hlavně velice chutné.


2.91183x
45 min

Postup přípravy

Z mléka, pudinku a obou cukrů uvaříme hustý pudink. Do horkého pudinku vmícháme máslo podle chuti a za občasného míchání necháme vychladnout. Sušenky nastrouháme nebo rozmixujeme, přidáme změklé máslo, kokos, cukr, kávu, kakao, rum a citronovou šťávu. Umícháme hmotu, kterou vyválíme na obdélník. Těsto potřeme pudinkovým krémem a opatrně svineme. Černobílou roládu zabalíme do alobalu a uložíme do chladu ztuhnout. Ztuhlou černobílou roládu krájíme na šikmé plátky.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Černobílá roláda

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena