Jelikož domácí pekárny jsou již hodně rozšířené, množí se i recepty na domácí chleby. Tento je pouze z celozrnné mouky a zakysané smetany.
těsto | |
---|---|
2 lžičky | sůl |
1 lžíce | ocet |
250 ml | voda |
1 lžička | cukr krupice |
2 lžíce | olivový olej |
1 hrst | dýňová semínka |
200 ml | zakysaná smetana |
2 lžičky | mletý kmín |
1 hrst | ovesné vločky |
1.5 lžičky | sušené droždí |
100 g | celozrnná špaldova mouka jemně mletá |
250 g | celozrnná pšeničná mouka jemně mletá |
150 g | celozrnná žitná chlebová mouka |
na ozdobu | |
1 hrst | dýňové semínko |
autor konvalinka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.