Cannelloni se zeleninou

Jednoduché jídlo pro vegetariány, které zachutná i milovníkům masa.


3.1167x
60 min

Ingredience

12 kscannelloni

náplň

1 lžíceolej
sůl
1 svazekpetrželka
2 kscibule
20 gceler
2 kspórek
2 ksmrkev
200 gšpalda
250 mlzeleninový vývar

na ozdobu

salát

omáčka

200 gsýrová omáčka

Postup přípravy

Špaldu vaříme asi 20 minut ve vývaru. Zeleninu očistíme a omyjeme. Pórek nasekáme na kolečka a mrkev s celerem na kostičky. Cibuli oloupeme a jemně usekáme.

Na rozehřátém oleji zesklovatíme cibuli. Zeleninu přidáme ke špaldě a vaříme asi 10 minut.

Cannelloni uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Petrželku a osmahlou cibulku vmícháme do zeleninové špaldy a hmotou těstoviny naplníme. Cannelloni vložíme do vymaštěné formy a pečeme zhruba 10 minut v předehřáté troubě na 200°C. Přelijeme sýrovou omáčkou a zapékáme dalších 5 minut.

Na talíř rozložíme omyté a okapané listy salátu a na nich servírujeme zapečené cannelloni se zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cannelloni se zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena