Cannelloni s nivou

Recept na skvělé jídlo, které je hotové za pár minut.


0.00x
45 min

Ingredience

1 ksvejce
150 mlmléko
1 kscibule
1 lžícerajčatový protlak
100 gniva
150 mlzakysaná smetana
200 gmleté vepřové maso
0.5 lžičkymexické koření
lžícesvětlá instantní jíška
12 kstěstoviny cannelloni

podle chuti

česnek
sůl
mletý kmín
mletý černý pepř
kořenící přísada

podle potřeby

olej

Postup přípravy

V misce smícháme mleté vepřové maso, oloupanou a nadrobno nakrájenou malou cibuli, oloupaný a prolisovaný česnek a vejce. Masovou směs dochutíme solí, kořenící přísadou, kmínem a pepřem. Směsí naplníme těstoviny a vložíme je do pekáčku. V misce smícháme zakysanou smetanu, mléko, rajčatový protlak, instantní jíšku, mexické koření, sůl a špetku pepře. Těstoviny zalijeme připravenou omáčkou tak, aby byly zcela ponořené. Vše posypeme nivou, přikryjeme alobalem, vložíme do předehřáté trouby a pečeme zhruba 30 minut. Pak alobal odstraníme a dál pečeme, až povrch zezlátne. Cannelloni s nivou podáváme jako hlavní chod, který doplníme čerstvým zeleninovým salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cannelloni s nivou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena