Vaření.czReceptyCannelloni plněné mletým masem zapečené s rajčaty

Cannelloni plněné mletým masem zapečené s rajčaty

Výborné jídlo, které vám připomene slunnou Itálii. Nejraději ho dělám ve velkém pekáči, je skvělé i ohřáté druhý den.


0.00x
60 min

Ingredience

20-30 dkgsýr eidam
1 balenícannelloni
1 konzervadrcená rajčata
1 kgmleté maso (mix vepřového a hovězího)

podle chuti

sůl
sušená bazalka
sušený česnek
kořenící směs Bella Italia
kořenící směs na těstoviny

Postup přípravy

Mleté maso osolíme, okořeníme směsí Bella Italia, směsí na těstoviny, sušeným česnekem a drcenou sušenou bazalkou, můžeme (ale nemusíme) přisypat na kostičky nakrájený sýr a vše řádně promícháme. Touto směsí pak naplníme cannelloni a pokládáme je těsně vedle sebe do pekáče, případně uděláme druhé patro. Naplněné těstoviny zalijeme drcenými rajčaty včetně šťávy (možno přidat ještě cherry rajčátka pokrájená na poloviny) a znovu lehce posolíme a okořeníme bylinkami (bazalkou, provensálskými bylinkami) nebo kořenící solí na rajčata. Můžeme ještě zasypat kostičkami sýra. Cannelloni přiklopíme a zapékáme asi 50 - 60 minut na 180 stupňů. Cannelloni plněné mletým masem zapečené s rajčaty jsou výborné i na druhý den.
user-icon

autor Kerri


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cannelloni plněné mletým masem zapečené s rajčaty

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena