Cannelloni plněné mletým masem zapečené s rajčaty

Výborné jídlo, které vám připomene slunnou Itálii. Nejraději ho dělám ve velkém pekáči, je skvělé i ohřáté druhý den.


0.00x
60 min

Postup přípravy

Mleté maso osolíme, okořeníme směsí Bella Italia, směsí na těstoviny, sušeným česnekem a drcenou sušenou bazalkou, můžeme (ale nemusíme) přisypat na kostičky nakrájený sýr a vše řádně promícháme.

Touto směsí pak naplníme cannelloni a pokládáme je těsně vedle sebe do pekáče, případně uděláme druhé patro. Naplněné těstoviny zalijeme drcenými rajčaty včetně šťávy (možno přidat ještě cherry rajčátka pokrájená na poloviny) a znovu lehce posolíme a okořeníme bylinkami (bazalkou, provensálskými bylinkami) nebo kořenící solí na rajčata. Můžeme ještě zasypat kostičkami sýra.

Cannelloni přiklopíme a zapékáme asi 50 - 60 minut na 180 stupňů.

Cannelloni plněné mletým masem zapečené s rajčaty jsou výborné i na druhý den.
user-icon

autor Kerri


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cannelloni plněné mletým masem zapečené s rajčaty

Zpět na recept