Cannelloni s náplní z jater a masa

Pikantní těstoviny s velmi dobrou masovou náplní.


3.0120x
75 min

Ingredience

20 kscannelloni

náplň

4 lžíceolej
4 ksvejce
2 kscibule
1 kscuketa
50 gparmazán
700 gmleté hovězí maso
tabasco
200 gkrůtí játra
2 lžícesekaná šalvěj

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

omáčka

2 lžícemáslo
750 mlmléko
2 lžícehladká mouka
100 ggruyerský sýr

Postup přípravy

Játra omyjeme, osušíme, očistíme a nadrobno nakrájíme. Parmazán nastrouháme. Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kostičky a zesklovatíme na lžíci oleje. Přidáme mleté maso, játra a opečeme. Cuketu očistíme, omyjeme a posekáme. Polovinu vmícháme do masa spolu se šalvějí, parmazánem a vejci. Okořeníme tabascem, pepřem a osolíme.

Mouku osmahneme na másle, vmícháme mléko a uvedeme do varu. Poté v horkém mléce rozpustíme gruyer. Směs osolíme a opepříme.

Troubu předehřejeme na 200°C.

Cannelloni naplníme masovou směsí, vložíme je do zapékací formy, posypeme cuketou a přelijeme omáčkou. Cannelloni s náplní z jater a masa zapékáme v troubě asi 45 minut.

Upečené cannelloni s náplní z jater a masa ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cannelloni s náplní z jater a masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena