Cannelloni s náplní z jater a masa

Pikantní těstoviny s velmi dobrou masovou náplní.


3.0120x
75 min

Postup přípravy

Játra omyjeme, osušíme, očistíme a nadrobno nakrájíme. Parmazán nastrouháme. Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kostičky a zesklovatíme na lžíci oleje. Přidáme mleté maso, játra a opečeme. Cuketu očistíme, omyjeme a posekáme. Polovinu vmícháme do masa spolu se šalvějí, parmazánem a vejci. Okořeníme tabascem, pepřem a osolíme.

Mouku osmahneme na másle, vmícháme mléko a uvedeme do varu. Poté v horkém mléce rozpustíme gruyer. Směs osolíme a opepříme.

Troubu předehřejeme na 200°C.

Cannelloni naplníme masovou směsí, vložíme je do zapékací formy, posypeme cuketou a přelijeme omáčkou. Cannelloni s náplní z jater a masa zapékáme v troubě asi 45 minut.

Upečené cannelloni s náplní z jater a masa ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cannelloni s náplní z jater a masa

Zpět na recept