Čalamáda z červené řepy a zelí

Tato čalamáda je výborná jako příloha k rizotu, zapékaným těstovinám a francouzským bramborám.


4.517x
60 min
2×

Postup přípravy

Zeleninu důkladně očistíme. Zelí nakrájíme najemno, řepu oloupeme a nahrubo nastrouháme - syrovou! Cibuli oloupeme a pokrájíme na větší kusy. Můžeme ji i úplně vynechat, nemusí být. Všechnu zeleninu promícháme.

Nachystanou zeleninu hned plníme do sklenic a zaléváme nálevem, na který svaříme vodu s octem, cukrem a solí. Sterilujeme asi 20 minut.

Čalamádu z červené řepy a zelí podáváme jako přílohu.
user-icon

autor Jolanka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čalamáda z červené řepy a zelí

Zpět na recept