Bystrické řízky

Recept na řízky v bramborovém těstíčku. Hned po usmažení sypeme sýrem.


4.330x
45 min
3×

Postup přípravy

Maso umyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Ty naklepeme a osolíme. Syrové brambory oloupeme, umyjeme a jemně nastrouháme. Zalijeme je horkým mlékem, přidáme sůl, pepř, rozetřený česnek, vejce, mouku a vypracujeme husté těstíčko. Plátky masa v bramborovém těstíčku namočíme a pomaličku smažíme v rozehřátém oleji. Hned po usmažení bystrické řízky posypeme strouhaným sýrem. Výborná je i niva. Bystrické řízky podáváme s bramborovou kaší a zelným salátem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bystrické řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena