Buzara z ráčků po rybářsku

Ovínění ráčci s rajčatovou omáčkou.


2.91724x
30 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
sůl
50 gstrouhanka
300 gcibule
500 grajče
4 dlbílé víno
3 lžíceolivový olej
2 lžícesekaná petrželka
2 lžícecitronová šťáva
1 lrybí vývar
mletý černý pepř
2 kgrak

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Rajčata spaříme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

V pánvi si rozehřejeme olej a cibuli osmahneme. Přidáme česnek a petrželovou nať. Lehce orestujeme. Pak přidáme rajčata a vše podusíme. Přidáme strouhanku, podlijeme rybím vývarem a necháme dobře přovařit.

Ráčky narovnáme do kastrolu a zalijeme touto omáčkou. Přikryjeme pokličkou a vaříme asi 30 minut. Během vaření podléváme bílým vínem, nakonec osolíme, opepříme, okyselíme citronovou šťávou a ozdobíme petrželkou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buzara z ráčků po rybářsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena