Buzara z ráčků po rybářsku

Ovínění ráčci s rajčatovou omáčkou.


2.91724x
30 min

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Rajčata spaříme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

V pánvi si rozehřejeme olej a cibuli osmahneme. Přidáme česnek a petrželovou nať. Lehce orestujeme. Pak přidáme rajčata a vše podusíme. Přidáme strouhanku, podlijeme rybím vývarem a necháme dobře přovařit.

Ráčky narovnáme do kastrolu a zalijeme touto omáčkou. Přikryjeme pokličkou a vaříme asi 30 minut. Během vaření podléváme bílým vínem, nakonec osolíme, opepříme, okyselíme citronovou šťávou a ozdobíme petrželkou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buzara z ráčků po rybářsku

Zpět na recept