Buřtguláš se srdíčky

Recept na guláš, který nejlépe chutná na druhý den s chlebem.


3.76x
45 min
1×

Ingredience

7 ksbrambory
2 kscibule
2.5 lvoda na podlití
1 balíčekkuřecí srdce
200 gslovenský salám

podle potřeby

olej
tmavá jíška

podle chuti

3 špetkysůl
2 lžičkymletá sladká paprika

Postup přípravy

Srdíčka očistíme, nakrájíme na půlky a pak na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Salám nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Do hrnce nalijeme olej, necháme rozpálit a pak na něm osmahneme cibulku. Přidáme srdíčka, salám a orestujeme. Poté přisypeme brambory, přidáme mletou papriku a zalijeme vodou. Buřtguláš se srdíčky vaříme do změknutí brambor. Ke konci vaření vmícháme tmavou jíšku, znovu krátce povaříme a máme hotovo. Buřtguláš se srdíčky podáváme s chlebem jako hlavní chod. Nejlépe chutná na druhý den.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Buřtguláš se srdíčky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena