Burisonové koule

Sladké pochutnání, které se hodí na Vánoce i na večery u televize.


3.1182x
60 min
2×

Postup přípravy

Rozpustíme cukr a za stálého míchání přidáme tuk a salko. Směs vymícháme dohladka. Do teplé směsi vmícháme burizony. Poté necháme směs vychladit na takovou teplotu, aby nás nepálila v dlaních.

Poté tvarujeme libovolně velké koule nebo malé kuličky. Směs se velmi ráda lepí na ruce a tím nám komplikuje práci. Proto je velmi dobré opláchnout si ruce ve vlažné vodě a až pak se dát do tvarování.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Burisonové koule

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.