Bůčková paštika

Jednoduchá příprava pikantní paštiky z bůčku.


3.76x
120 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce. Necháme je vychladnout, oloupeme a prolisujeme.

Bůček umeleme na masovém strojku a v míse smícháme se solí, pepřem, majoránkou. Kdo má rád pikantní, přidá feferonku. Přidáme brambory, vejce a vše společně dobře promícháme.

Směs vložíme do paštikové formy, nebo jiné vhodné uzavíratelné nádoby, uzavřeme a zvolna vaříme v páře asi 60 minut.

Uvařenou vychladlou paštiku nakrájíme, ozdobíme petrželkou a podáváme s opečenými toasty nebo bílým pečivem a zeleninovým salátem.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůčková paštika

Zpět na recept