Brynzové tašky s uzeným masem

Pro milovníky brynzy. Rychlý oběd, který zasytí.


3.1100x
60 min

Postup přípravy

Do většího hrnce dáme vařit vodu, kterou osolíme. Mezitím v dalším hrnci dáme vařit uzené maso. Po uvaření maso pomeleme.

Z brynzy, mouky a vajec vypracujeme těsto, které pak vyválíme na plátek asi 1/2 cm hrubý. Nakrájíme ho na čtverečky a plníme mletým uzeným masem. Čtvereček pak přeložíme do tvaru trojúhelník a strany dobře přitlačíme. Takto připravené brynzové tašky vkládáme do vroucí vody a vaříme asi 10 minut.

Hotové brynzové tašky s uzeným masem nakonec přelijeme smetanou a ihned podáváme.
user-icon

autor Jovi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brynzové tašky s uzeným masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.