Polévku s charakteristickou brynzovou chutí, bramborem a koprem uvítají především milovníci tohoto sýru. Kopr můžeme nahradit čerstvou pažitkou.
2 lžíce | máslo |
4 ks | brambory |
2 ks | cibule |
200 g | brynza |
2 lžíce | hladká mouka |
2 l | zeleninový vývar |
200 ml | smetana ke šlehání |
1 svazeček | čerstvý kopr |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.