Bratislavské plecko

Recept na výborné jídlo s ostřejší chutí.


4.130x
75 min

Ingredience

sůl
1 kscibule
1 kssmetana
3 lžícemouka
150 gkečup
1 sklenicemoravanka
500 gvepřová plec

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky a osolíme. Cibuli nakrájíme nadrobno. Na oleji osmažíme cibuli a přidáme moravanku, kečup a kostky masa. Vše podlijeme vodou a necháme dusit. Až maso změkne, vlijeme ve vodě rozmíchanou mouku. Bratislavské plecko zjemníme smetanou a povaříme ještě asi 5 minut. Bratislavské plecko podáváme s houskovým knedlíkem.
user-icon

autor golfi

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bratislavské plecko

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena