Bramborové noky gnocchi s lečem

Bramborové noky gnocchi se naučíte mít doma vždy v zásobě. Oběd z nich lze připravit jednoduše a rychle a jsou chutnou přílohou k masu i omáčkám .


3.1161x
35 min

Postup přípravy

Kuřecí maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na nudličky. Osmažíme zprudka na rozpáleném oleji. Smažíme asi 5 minut. Kuřecí nudličky posypeme paprikovou vegetou a opepříme .

Šťávu z leča scedíme, zeleninu bez šťávy přimícháme k osmaženému masu.
Ochutíme dvěma lžícemi sójové omáčky a krátce s kuřecím masem podusíme.

Bramborové noky dáme vařit do vroucí osolené vody. Vaříme, dokud noky nevyplavou na povrch, asi 3 minuty. Uvařené noky rozdělíme na talíře a nandáme na ně směs kuřecího masa s lečem.

Bramborové noky (gnocchi) s lečem zdobíme čerstvou zeleninou.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborové noky gnocchi s lečem

Zpět na recept