Bramboračka se zeleným hráškem

Bramboračka pro sváteční příležitost.


3.0337x
60 min
2×

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a krátce ji opražíme. Za stálého míchání ji zalijeme vlažným vývarem. Přivedeme vývar k varu a přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu. Může být i mražená.



Zvolna vaříme a asi po 10 minutách přidáme na kostičky nakrájené brambory a vše uvaříme doměkka.

Dochutíme ještě utřeným česnekem, špetkou pepře a solí. Ke konci dáme mražený hrášek(může být i malá plechovka hrášku v osoleném nálevu),pak se solí opatrně.
Zjemníme smetanou, krátce povaříme a podáváme ji posypanou zelenou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramboračka se zeleným hráškem

Zpět na recept