Vaření.czReceptyBramboračka s červenými fazolemi

Bramboračka s červenými fazolemi

Jednoduchá bramborová polévka "ochucená" červenými fazolemi.


4.629x
45 min
4×

Postup přípravy

Do hrnce dáme vařit vodu s bujónem a mezitím si oloupeme brambory a oškrábeme mrkev a petržel. Zeleninu omyjeme, osušíme, brambory nakrájíme na kostky a mrkev s petrželí na malé kostičky. Zeleninu postupně, jak je nakrájená, vhazujeme do pomalu se začínající vroucí vody. Hrnec přikryjeme pokličkou a zeleninu uvaříme doměkka. Fazole scedíme, ale neproplachujeme. K uvařené zelenině do polévky přidáme fazole, polévku ochutíme česnekem (1 lžíce), petrželkou (1 lžíce) a špetkou soli a přilijeme lžíci oleje. Znovu uvedeme do varu. Ve vodě rozmícháme mouku a kašičkou zahustíme připravovanou polévku. Za občasného míchání necháme 10 minut provařit. Pak přidáme petrželku a česnek, promícháme a odstavíme. Bramboračku s červenými fazolemi necháme ještě 5 minut "odstát" za občasného promíchání.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramboračka s červenými fazolemi

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena