Boršč podle receptu, který vařila kuchařka v jeslích dětem.
1 lžíce | olej |
3 ks | brambory |
1 ks | cibule |
0.3 ks | celer |
2 l | voda |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
2 ks | bobkový list |
5 ks | nové koření |
150 ml | rajský protlak |
120 g | kysané zelí |
1 ks | řepa |
300 g | hovězí a vepřové mleté maso |
100 ml | smetana ke šlehání nebo na vaření |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
autor Moje recepty
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena