BLOG Live With Anny: Hned měkké dýňové perníčky

Perníčky měkké hned po upečení - to je podle mě kouzelná formulace, která láká každého. Kdo by přece nechtěl mít perníčky hned měkké a nemusel na ně několik týdnů čekat?


0.00x
60 min

Postup přípravy

Perníčky měkké hned po upečení - to je podle mě kouzelná formulace, která láká každého. Kdo by přece nechtěl mít perníčky hned měkké a nemusel na ně několik týdnů čekat? No a pak už jen tak mimochodem - ve zdravější, ale přesto výborné variantě. :D Na tenhle recept jsem vážně hrdá! :) 2 plechy | příprava: cca hodina | PRACNĚJŠÍ 200 g dýňového pyré (dýni udělejte na páře, nebo povařte do změknutí - hlavně nerozvařte) 200 g mandlové mouky (použijte stejnou, jako v tomto receptu - je trochu odtučněná a mletá hodně najemno, díky tomu, se chová jako "běžná" mouka) 50 g kokosové mouky 40 g tapiokové mouky 1 lžička sody 1 vrchovatá lžička perníkového koření (klidně přidejte i víc :)) 50 g kokosového tuku 2 lžíce kokosového sirupu (sladidlo zvolte podle chuti, když přidáte více sladidla, víc se přiblížíte chuti běžných perníčků) Na ozdobu 100 g vysokoprocentní čokolády nebo kokosové (či kešu) máslo - pro bílou polevu :)





 



 




Autorkou tohoto videoreceptu na vosí hnízda je Anna Tůmová: Live With Anny, která je nadšencem do vaření a hlavně pečení. Na internetu jí chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak se pustila do vytváření vlastních. Aktuálně se věnuje primárně natáčení videoreceptů, protože jsou takto nejpřínosnější a každý podle nich hravě zvládne pokrm uvařit.  Annu lze sledovat například na jejím Instragramu Live with Anny a Youtube kanálu Live with Anny.  Dálší její skvělé recepty najdete na Žena.cz


Recept na vánoční perníčky krok za krokem


Recept na vánoční perníčky, které jsou hned po upečení krásně měkké, nepotřebují týdny odležet, což je obrovská výhoda. FOTORECEPT krok za krokem.


Recept


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept BLOG Live With Anny: Hned měkké dýňové perníčky

Zpět na recept