Bílá paní

Netradičně plněné bifteky. Suroviny jsou uvedeny jmenovitě. Záleží jen na vás, jak moc maso naklepete a kolik z daných surovin do masa zabalíte.


3.0644x
120 min

Postup přípravy

Naklepané plátky masa (bifteky) osolíme, opepříme. Poklademe plátky šunky, sýra a hermelínu. Přidáme žampiony a proužky papriky. Dobře zabalíme a sepneme párátky. Na povrchu znovu posolíme a posypeme chilli kořením.
Opečeme ve větším množství oleje (zpočátku prudčeji, par posléze mírněji) do zlatova.

Přendáme do nádoby a zapečeme nebo podusíme v troubě. par Do zbytku oleje přidáme sojovou omáčku, kečup, hořčice a máslo. Po rozpuštění másla přidáme trochu vody a povaříme. Podáváme s brambory.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bílá paní

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.