Biftek s rokfórem

Biftek s oříškem ochuceného másla nasytí každého gurmána.


3.0477x
45 min

Postup přípravy

Plátky bifteku osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Necháme nejméně 2 hodiny odležet.


Rokfór, máslo a koňak rozšleháme na hladkou pěnu do které ještě vmícháme špetku soli. Lžičkou vybíráme oříšky, které necháme v ledničce vychladit.


Uležené bifteky zprudka opečeme z obou stran na rozehřátém oleji. Na mírnějším ohni je dopečeme podle chuti. Maso podáváme na předehřátých talířích a na každý plátek položíme oříšek vychlazeného ochuceného másla.


Maso podáváme s hranolky a salátem z čerstvé zeleniny.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Biftek s rokfórem

Zpět na recept