Biftek s rokfórem

Biftek s oříškem ochuceného másla nasytí každého gurmána.


3.0477x
45 min

Postup přípravy

Plátky bifteku osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Necháme nejméně 2 hodiny odležet.

Rokfór, máslo a koňak rozšleháme na hladkou pěnu do které ještě vmícháme špetku soli. Lžičkou vybíráme oříšky, které necháme v ledničce vychladit.

Uležené bifteky zprudka opečeme z obou stran na rozehřátém oleji. Na mírnějším ohni je dopečeme podle chuti. Maso podáváme na předehřátých talířích a na každý plátek položíme oříšek vychlazeného ochuceného másla.

Maso podáváme s hranolky a salátem z čerstvé zeleniny.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Biftek s rokfórem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena