Bedlový tatarák

Recept na tatarák vhodný i pro ty, kteří neholdují masu.


5.03x
30 min

Postup přípravy

Bedly očistíme a i s nožičkami nakrájíme na malé kousky. Na másle, ale můžeme použít i olej, je asi 10 minut podusíme pod pokličkou.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno a přidáme k bedlám, které mezitím vychladly. Vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Ochutíme hořčicí, kečupem, worcestrovou omáčkou, drceným kmínem, solí, pepřem a mletou sladkou paprikou. Uvedené množství lžic v receptu je pouze orientační. Jako poslední vmícháme do bedlového tataráku syrový žloutek a necháme v lednici vychladit.

K bedlovému tataráku se výborně hodí topinky potřené česnekem.
user-icon

autor Hanka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bedlový tatarák

Zpět na recept