Vaření.czReceptyBanánové knedlíky z Krkonoš

Banánové knedlíky z Krkonoš

Neobvyklá zdravá dobrota pro mlsouny a malé děti.


3.180x
45 min

Postup přípravy

Jáhly přebereme, několikrát spaříme vodou a zalijeme vodou, přičemž vody by mělo být 2x více než jahel. Jáhly uvedeme do varu a v uzavřené nádobě je dusíme pomalu stejně jako se dělá rýže. Měkké jáhly mírně osolíme, zamícháme a necháme vychladnout. Do chladné kaše vsypeme mouku a vypracujeme tuhé těsto. Oloupané banány nakrájíme na špalíčky a balíme do jáhlového těsta. Vaříme je ve vodě 5 - 6 minut. Podáváme posypané skořicí, cukrem a polité máslem.
user-icon

autor motýlek

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Banánové knedlíky z Krkonoš

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena