Banánové knedlíky z Krkonoš

Neobvyklá zdravá dobrota pro mlsouny a malé děti.


3.180x
45 min

Postup přípravy

Jáhly přebereme, několikrát spaříme vodou a zalijeme vodou, přičemž vody by mělo být 2x více než jahel. Jáhly uvedeme do varu a v uzavřené nádobě je dusíme pomalu stejně jako se dělá rýže.

Měkké jáhly mírně osolíme, zamícháme a necháme vychladnout. Do chladné kaše vsypeme mouku a vypracujeme tuhé těsto. Oloupané banány nakrájíme na špalíčky a balíme do jáhlového těsta. Vaříme je ve vodě 5 - 6 minut.

Podáváme posypané skořicí, cukrem a polité máslem.
user-icon

autor motýlek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Banánové knedlíky z Krkonoš

Zpět na recept