Babiččiny roštěnky

Recept na zapečené hovězí maso s cibulí.


5.02x
90 min

Ingredience

4 plátkyhovězí roštěná

podle chuti

sůl
1 lžičkamáslo
1-2 kscibule
mletý pepř
anglická slanina
voda na podlití

na obalení

1 ksvejce
strouhanka

Postup přípravy

Roštěnky naklepeme, osolíme a opepříme. Nejdříve je obalíme ve strouhance a potom v rozšlehaném vajíčku. Roštěnky ihned vložíme do rozehřáté pánve a prudce opečeme. Na dno kastrůlku nebo remosky dáme anglickou slaninu. Na ni položíme opečené roštěnky, zasypeme cibulí nakrájenou na kolečka a poklademe kousky másla. Vše podlijeme trochou vody a zapékáme 45 - 60 minut, až babiččiny roštěnky změknou. Babiččiny roštěnky podáváme teplé, dobré jsou třeba s brambory.
user-icon

autor pav.lomsky

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Babiččiny roštěnky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena