Babiččina fazolačka

Recept na skvělou a vydatnou polévku.


4.630x
60 min
3×

Postup přípravy

Fazole namočíme přes noc do studené vody. Cibuli nakrájíme na drobné kostky, mrkev, celer a petržel nahrubo nastrouháme.

Fazole uvaříme skoro doměkka. Ve druhém kastrolu na oleji osmahneme cibulku a pak i nastrouhanou zeleninu. Poté zalijeme studenou vodou, přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme a uvaříme doměkka.

Takto uvařenou zeleninu i s vývarem přidáme k uvařeným fazolím a opět přivedeme do varu.
Zahustíme světlou jíškou z másla a mouky, dochutíme solí, majoránkou, česnekem, 5 minut povaříme a pak už babiččinu fazolačku můžeme podávat.
user-icon

autor nevada60


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččina fazolačka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena