Avokádové chuťovky

Našlehaný krém z avokáda a pistácií se hodí jen tak na kolečka rohlíku, ale ještě lépe na slané crackery.


4.515x
10 min
1×

Postup přípravy

Dost zralé avokádo rozkrojíme, vyjmeme pecku a vydlabeme. Pistácie vyloupneme.

Do mixéru dáme tvaroh, avokádo, pistácie, trochu soli (může být i bylinková), drcený zelený pepř a rozmixujeme. Směs na krém bývá hustá, proto trochu rozředíme mlékem, ale ne moc, aby se nám neroztékala. Můžeme přidat čerstvé bylinky, jiné koření nebo místo pistácií použít namleté vlašské ořechy, chuť potom však není moc výrazná.

Avokádový krém naneseme na kolečka rohlíku, veku nebo slané crackery (sušenky), na kterých chutná nejlépe. Zdobíme podle fantazie - pistácií, kořením nebo kouskem uzeného sýra.

Avokádové chuťovky připravujeme těsně před podáváním.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Avokádové chuťovky

Zpět na recept