Chuťovky s kozím krémem a hroznovým vínem

Vyzkoušejte recept na chuťovky s kozím sýrem a hroznovým vínem, které budou vhodným pohoštěním při nejrůznějších oslavách.


4.012x
35 min

Postup přípravy

Z bílého toustového chleba vykrájíme kolečka o průměru asi 2,5 cm, která z obou stran krátce opečeme na olivovém oleji a necháme na ubrousku okapat. Kuličky hroznového vína omyjeme a necháme oschnout.

Kozí sýr a sýr ricotta v míse spojíme s polovinu smetany do hustší sýrové směsi. Směs necháme asi 15 minut při pokojové teplotě odležet. Mezitím, ze zbývající smetany připravíme šlehačku, kterou postupně vmícháme do směsi kozího sýru s ricottou a vše zlehka promícháme dohladka. Na každé opečené kolečko toustového chleba navršíme sýrový kozí krém a párátkem připevníme kuličku hroznového vína.

Chuťovky s kozím krémem a hroznovým vínem podáváme k vínu nebo jen tak na chuť.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chuťovky s kozím krémem a hroznovým vínem

Zpět na recept