tvrdý sýr

Tvrdé sýry mají nejvyšší tuku v sušině a to minimálně 60%. Tyto sýry musí zrát nejméně 3 měsíce. Čím déle je tvrdý sýr uložen, tím výraznější a intenzivnější má chuť. Všechny tyto sýry mají tvrdou kůru. K nejznámějším tvrdým sýrům patří parmazán, ementál, čedar a gruyére.

Varianty slova: tvrdý sýr, tvrdého sýru, tvrdého sýra, tvrdému sýru, tvrdém sýru, tvrdým sýrem, tvrdé sýry, tvrdých sýrů, tvrdým sýrům, tvrdých sýrech, tvrdými sýry

Tip: Hledat recepty obsahující pojem tvrdý sýr

Recepty obsahující pojem tvrdý sýr

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena