Základ této omáčky tvoří bešamelová omáčka. Je jako tradiční omáčka ochucena strouhaným muškátovým oříškem. Omáčka je však ochucena křenem a fenyklem, citronovou šťávou a zjemněna zakysanou smetanou. Řadí se mezi teplé hrubé bílé omáčky. Tuto omáčku používáme především k restovaným masům. Není ale problém ji použít v zapékaných pokrmech.
Varianty slova: polská omáčka, polské omáčky, polské omáčce, polskou omáčku, polskou omáčkou z bešamelu
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.