jáhly

Jedná se o šetrně oloupané a vyleštěné obilky prosa. Mají optimální výživové vlastnosti, jsou velmi chutné a lehce stravitelné a neobsahují lepek. Mají minerální látky a vitamíny v celém zrnu. Vhodné jsou na přípravu polévek, sladké a slané kaše, rizota nebo pomazánek. Před upotřebením se musí nejen přebrat a vyprat, ale také spařit, aby ztratily nahořklou chuť.

Varianty slova: jáhla, jáhel, jáhlách, jáhlám, jáhlami, jáhle, jáhlo, jáhlou, jáhlu, jáhly

Tip: Hledat recepty obsahující pojem jáhly

Recepty obsahující pojem jáhly

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena