čokoláda

čokoláda

Sladkost vyráběná jedině z kakaových bobů. Používá se především ve sladké kuchyni. Kvalitní čokoláda má víc jak 50% kakaových částí. Čokoláda bez mléka je ideální na pečení. Teplota skladování čokolády by neměla přesáhnout 24 °C. Čokoláda se pak rozpouští a tvoří se na ní šedý povlak. Foto: Nakladatelství Slovart - Ingredience

Varianty slova: čokoláda, čokoládách, čokoládám, čokoládami, čokoládo, čokoládou, čokoládu, čokolády

Tip: Hledat recepty obsahující pojem čokoláda

Recepty obsahující pojem čokoláda

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena