Dnes si podle podrobného FOTOPOSTUPU připravíme skořicové palačinky plněné medovým tvarohem. Palačinky jsou jednoduché na přípravu a na stole s nimi uděláte velkou parádu!
Teplá sladká jídla jsou oblíbená po celém světě. Málokdo při jejich přípravě odolá vůni vanilky, prohřátého ovoce, kakaa a skořice. A co teprve takové palačinky! Jsou jednoduché, rychlé a úspěch sklízí u dětí i dospělých. Palačinky se dají připravit na různé způsoby - naplněné povidly, džemem, čerstvým či podušeným ovocem, tvarohem. I s ořechovou a makovou náplní chutnají palačinky výtečně. Nemluvě o palačinkách připravených naslano a zapékaných.
Budeme potřebovat 80 g hladké prosáté mouky, 2,2 dl polotučného mléka, 3 ks vejce, 1 balíček skořicového cukru a špetku soli. Dále si nachystáme větší misku, šlehací metlu, vařečku, pánev na palačinky, naběračku a obracečku.