Vajíčka na různé způsoby patří mezi nejoblíbenější snídaně, jsou surovinou, se kterou se dá přímo kouzlit! A to zvlášť o víkendu, kdy je více času na jejich přípravu. Dopřejte si královskou snídani - přinášíme vám ty nejlepší recepty.
Snídaně šampiónů
(doba přípravy 15 min )
Šlehaná vejce s pórkem
(doba přípravy 15 min )
Pikantní míchaná vejce se slaninou
(doba přípravy 15 min )
Vaječná omeleta s parmazánem
(doba přípravy 10 min )
Rajčatová frittata
(doba přípravy 35 min )
Sladká vaječná omeleta
(doba přípravy 15 min )
Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek
Šéfkuchař Václav Frič z restaurace Na Pekárně v Čakovičkách vaří vajíčka tak, že mu neprasknout a uvaří se takzvaně "na švestkovo". Navíc vám prozradí malý trik, aby šla vajíčka dobře oloupat. Zapomeňte na sůl nebo ocet.
Foto: Shutterstock.com
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.