Vaření.czReceptyVaječná omeleta s parmazánem

Vaječná omeleta s parmazánem

Snadný recept na dobrou snídani.


5.07x
10 min
1×

Ingredience

3 ksvejce
1 lžičkamáslo
1.5 lžícepórek
2 lžíceparmazán

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Vejce rozklepneme v hrníčku a lehce rozšleháme. Pórek očistíme a nakrájíme na drobné nudličky. Parmazán najemno nastrouháme. Na pánvi rozpálíme kousek másla, vhodíme pórek a krátce orestujeme. Zalijeme vejci, jemně osolíme a necháme z části ztuhnout. Poté posypeme parmazánem a ještě 1 - 2 minutky prohříváme. Vejce nám zcela zatuhnout a parmazán povolí. Vaječnou omeletu s parmazánem ihned podáváme, ideálně chutná s čerstvým pečivem či opečenou bagetkou na snídani. Pokrm doplníme čerstvou zeleninou.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vaječná omeleta s parmazánem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena