Řadit podle
Filtrovat
4.5 51x
Vyzkoušejte recept na špikovanou kančí kýtu dušenou na víně. Pokrm podáváme jako hlavní chod při slavnostních příležitostech.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 4 lidé
4.0 28x
Dušené jehněčí kostky se žampiony s jemnou chutí tymiánu. Recept na hlavní chod vhodný pro velikonoční stůl.
ČÍST VÍCE90min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.9 35x
Vyzkoušejte snadný recept na přípravu pečených kotlet z kance na pivu. Hlavní chod podáváme s knedlíkem a dušeným kyselým zelím.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 6x
Recept na úpravu jehněčího masa v asijském stylu.
ČÍST VÍCEHlavní chody | ostatní kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena