Jehněčí maso očistíme a nakrájíme na malé kousky. Osolíme a opepříme. Přidáme rýžové víno, sójovou omáčku, zasypeme škrobem a pořádně promícháme.
Jarní cibulku, zázvor, česnek, cibuli a papriku zbavenou jádřinců nakrájíme na kousky. Ve woku rozehřejeme olej, vložíme maso, necháme chvíli orestovat a vyndáme stranou. Teď na wok vlijeme kapku sezamového oleje a postupně přidáme česnek, cibuli, papriku, zázvor a jarní cibulku.
Přilijeme ústřicovou, hoisin a sójovou omáčku, promícháme a vložíme zpátky maso. Zasypeme cukrem a znovu promícháme.
Jehněčí po mongolsku přendáme na talíř, ozdobíme čerstvou jarní cibulkou, posypeme opraženými sezamovými semínky a podáváme s rýží.
Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!