Před několika lety jsem byla nucena zcela změnit jídelníček a způsob přípravy jídel a vyloučit ze stravování tuk. Zaměřila jsem se tedy na úpravu receptů běžných jídel tak, aby obsahovala co nejméně tuku a přitom chutnala stejně, podobně nebo dokonce ještě lépe než při běžné přípravě. Tento postup se osvědčil a již několik let vařím podle těchto zásad. Více receptů najdete na www.varimebeztuku.blogspot.cz
autor Marcela
Řadit podle
Filtrovat
3.9 7x
Snadný recept na výborné krůtí maso s vůní bylinek a příchutí ořechů.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.7 3x
Recept na snadnou úpravu jablek příjemně chutnajících po karamelu a vanilce.
ČÍST VÍCE30min | Dezerty | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.3 7x
Recept na guláš v odlehčené verzi bez smažené cibule a přepáleného tuku.
ČÍST VÍCE120min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
2.6 5x
Lehčí a rychlejší recept na maso na houbách.
ČÍST VÍCE30min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena