Řadit podle
Filtrovat
3.1 109x
Snadná a rychlá úprava rybího masa. Díky rychlému pečení v alobalu zabráníte vysušení masa. Lososa v zelenině připravujeme z podkov.
ČÍST VÍCE15min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.1 89x
Dietně a přesto skvěle připravená ryba - pouhým vařením.
ČÍST VÍCE25min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
3.1 132x
Mražené rybí filety (pangasus) zapečené v troubě pod grilem s mozzarellou a zelenými kapary.
ČÍST VÍCE20min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena