Losos na zelenině v alobalu

Snadná a rychlá úprava rybího masa. Díky rychlému pečení v alobalu zabráníte vysušení masa. Lososa v zelenině připravujeme z podkov.


3.1109x
15 min
3×

Postup přípravy

Připravíme si 4 větší čtverce alobalu a potřeme je olejem.

Podkovy lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Každou podkovu položíme na čtverec alobalu. Posypeme ji částí mražené zeleniny (hrášek, kukuřice, mrkev, fazolky, brokolice) a poklademe plátkem másla. Alobalové balíčky dobře uzavřeme.

Lososa na zelenině v alobalu pečeme v předehřátém grilu na spodní mřížce 12 - 15 minut.

Lososa na zelenině v alobalu podáváme s pečenými brambory nebo bagetou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Losos na zelenině v alobalu

Zpět na recept