Vaření.czReceptyLosos na zelenině v alobalu

Losos na zelenině v alobalu

Snadná a rychlá úprava rybího masa. Díky rychlému pečení v alobalu zabráníte vysušení masa. Lososa v zelenině připravujeme z podkov.


3.1109x
15 min
3×

Postup přípravy

Připravíme si 4 větší čtverce alobalu a potřeme je olejem. Podkovy lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Každou podkovu položíme na čtverec alobalu. Posypeme ji částí mražené zeleniny (hrášek, kukuřice, mrkev, fazolky, brokolice) a poklademe plátkem másla. Alobalové balíčky dobře uzavřeme. Lososa na zelenině v alobalu pečeme v předehřátém grilu na spodní mřížce 12 - 15 minut. Lososa na zelenině v alobalu podáváme s pečenými brambory nebo bagetou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Losos na zelenině v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena