Řadit podle
Filtrovat
3.9 14x
Pro sváteční menu vyzkoušejte podávat jako předkrm rybí karbanátky z lososa, tresky a uzeného pstruha. Pokrm podáváme teplý s jemně ochucenou majonézou a pečivem.
ČÍST VÍCE60min | Předkrmy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
3.6 172x
Obdoba klasického tatarského bifteku, jen o poznání zdravější.
ČÍST VÍCE20min | Chuťovky | Recepty ze švédské kuchyně kuchyně | vařili 3 lidé
3.0 2x
Tvaroh doplněný chutí uzeného lososa jsem si oblíbila.
ČÍST VÍCE10min | Pomazánky | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena