Olivový olej

Olivový olej je všeobecně známý jako zázračný. Využívá se také kosmetickém průmyslu. Jeho hlavní výhoda spočívá ve velkém obsahu vitamínu E a látkách, které chrání cévy. Navíc je prevencí proti infarktu.

01.10.2006 -

Vilienka
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena