Živáňské kotlety

Vydatný pokrm z vepřového masa.


4.073x
60 min
7×

Ingredience

slanina
sůl
1 kscibule
gothajský salám
4 plátkyvepřová kotleta
mletý černý pepř

zálivka

4 lžícehořčice
16 lžicvoda
4 lžícekečup
2 lžícesójová omáčka
2 lžíceworcestrová omáčka

podle potřeby

tuk na vymazání

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a naklademe do vymazaného pekáče. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na každý plátek masa položíme plátek slaniny, plátek gothaje, cibuli, zalijeme zálivkou vymíchanou z hořcice, kečupu a sójové omáčky, a dáme péci do trouby asi na 45 minut při 180 - 200 °C. Živáňské kotlety podáváme s bramborem či rýží a zeleninovým salátem. Když si maso připravíme den před a necháme uležet je to lepší. Na recept můžeme použít i kýtu nebo krkovici.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Živáňské kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena