Živáňská

Recept není složitý na přípravu a chutná výborně.


4.2218x
90 min
5×

Postup přípravy

Veškerou zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Vše vložíme do pekáče. Přidáme podle chuti sůl, barevný pepř, grilovací koření, sladkou papriku, kmín, kdo má rád pikantnější jídla, trochu chilli. Pořádně promícháme. Přidáme špekáčky, které nakrojíme na prasátka, aby se nám při pečení pěkně opekly. Vše zakápneme trochou oleje a opět promícháme. Pekáč přiklopíme nebo přikryjeme alobalem a dáme do trouby zapéct. Pečeme na 250 °C přibližně 90 minut , dokud není všechna zelenina měkká. Na posledních 10 minut živáňskou odklopíme a necháme zčervenat .
user-icon

autor Verýsek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Živáňská

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena