Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Ne každý si může přípravu originálního receptu, kdy se 3 druhy masa pomalu rožní, dovolit, a tak si zkuste udělat živáňskou pečeni v troubě.
8 ks | brambory |
2 ks | cibule |
1 ks | klobása |
3 plátky | anglická slanina |
3 plátky | vepřová krkovice |
na potření | |
---|---|
olej | |
podle potřeby | |
sůl | |
mletý pepř | |
mletá sladká paprika |
autor Hanka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena