Žervé se šunkou a jablky

Lehký a zdravý předkrm, který zasytí a dobře chutná.


3.0123x
25 min

Postup přípravy

Žervé s máslem dobře našleháme, podle chuti osolíme, okořeníme a zdobítkem nastříkáme na talíř.

Jablka omyjeme, rozkrájíme na měsíčky a zbavíme jadřinců. Z jednoho plátku šunky stočíme růžičku, zbytek nakrájíme na proužky. Pórek opláchneme a nakrájíme na nudličky.

Šunkovou růži zasadíme do středu žervé, měsíčky jablek zapícháme okolo do tvaru růžice a dozdobíme zbylou šunkou a pórkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Žervé se šunkou a jablky

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.