Zelný salát s karotkou a řeřichou

Vyzkoušejte recept na velmi chutný a zároveň pro detox vhodný salát z hlávkového zelí s karotkou a řeřichou.


0.00x
35 min

Postup přípravy

Očištěné zelí a karotku nakrouháme na velmi jemné nudličky. Vše vložíme do mísy, zasypeme cukrem, ochutíme solí, umeoctem a jablečným octem a prsty promačkáváme, dokud zelenina nezkřehne a pustí šťávu.

Pak salát zakryjeme a uchováme v lednici do druhého dne. Před servírováním přebytečnou tekutinu slijeme a do salátu vmícháme slunečnicový olej a podle chuti řeřichu.

Zelný salát s karotkou a řeřichou můžeme podávát jako přílohu k hlavnímu chodu nebo samostatně jako svačinu, je dobrý jen tak na chuť.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelný salát s karotkou a řeřichou

Zpět na recept