Zelné roládky

Roládky s kysaným zelím.


2.3112x
90 min

Postup přípravy

Vepřové plátky naklepeme,osolíme , opepříme, potřeme hořčicí, na každý dáme plátek anglické slaniny a hromádku kysaného zelí. Zavineme a svážeme nití nebo sepneme párátkem.

Cibuli orestujeme na oleji,pak osmažíme roládky, aby se maso zatáhlo, zalijeme vodou nebo vývarem a dáme do trouby rozehřáté na 200 stupňů.

Během pečení obracíme, aby byly roládky stejnoměrně opečené. Až jsou hotové, vyjmeme je, odstraníme niti nebo párátka a šťávu zahustíme hladkou moukou.

Zelné roládky podáváme se šťouchanými bramborami a okurkovým salátem.
user-icon

autor xa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelné roládky

Zpět na recept