Zelňáčky

Vynikající pochoutka k dobrému pivu nebo k uzenému masu!


4.318x
60 min

Postup přípravy

V míse rozmícháme postupně zelí s vejci, kořením, hladkou moukou, mlékem a mírně vše osolíme. Na pánvi si rozehřejeme olej. Sběračkou nebo větší hlubokou lžící nabíráme těsto a vkládáme na pánev. Tvoříme spíše menší zelňáky, aby držely lépe pohromadě a dobře se propékaly. Zelňáky chutnají s ostřejším kečupem a dresinkem k dobrému pivu. Pokud bychom chtěli vydatnější oběd, pak je můžeme podávat například k uzenému masu.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zelňáčky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena