Zelňáčky

Vynikající pochoutka k dobrému pivu nebo k uzenému masu!


4.318x
60 min

Postup přípravy

V míse rozmícháme postupně zelí s vejci, kořením, hladkou moukou, mlékem a mírně vše osolíme.

Na pánvi si rozehřejeme olej.

Sběračkou nebo větší hlubokou lžící nabíráme těsto a vkládáme na pánev. Tvoříme spíše menší zelňáky, aby držely lépe pohromadě a dobře se propékaly.

Zelňáky chutnají s ostřejším kečupem a dresinkem k dobrému pivu. Pokud bychom chtěli vydatnější oběd, pak je můžeme podávat například k uzenému masu.

Cuketa na talíři: Recepty, které musíte vyzkoušet

user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelňáčky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká